2012-08-03 15:01:15• hírek • Póti Orsolya

Vidáman telik a nyár az Arlechino Játszóházban

Egy hónapja zajlik a Nyári Napközis Játék és Kaland Tábor a szatmárnémeti Arlechino Játszóházban, amelyet immár második alkalommal rendeznek meg. A gyerekeket hétköznaponként sok-sok játék és vidám pillanat várja.

A szervezők továbbra is szeretettel várnak minden olyan 4 és 16 év közötti gyermeket, fiatalt, akik szívesen foglalkoznának a kézművesség és a művészet különböző ágaival, vagy szívesen játszanának társaikkal kint a szabadban, vagy éppen a játszóházban található sokféle játékkal.

Az ismerkedős hét után többnyire tematikus foglalkozások fogadták a résztvevőket. A gyermekek megismerkedhettek az agyagozás művészetével, a modellezéssel, festéssel, tánccal, színjátszással, sárkányeregetéssel, konyaművészettel, és bőrdíszműves hetet is tartottak. Ezen a héten a gyerekek zene-országba látogathattak, ahol Hadházi Éva énektanárnő irányításával tanultak szebbnél szebb dalokat, és hangszerismereteiket is fejleszthették.

Jövő héten, augusztus 6-10. között a nemezelés technikájába nyerhetnek betekintést a játszóház lakói, emellett népi gyermekjátékok várják őket. A játszóházba azokat is készségesen fogadják, akik szívesen bepillantanának a művészetek, főként a színház világába, ahol beszédtechnikával, énekkel, zenével, és tánccal is foglalkoznak majd. A kalandból nem maradnak ki azok sem, akik az irodalom és az írás iránt érdeklődnek.

A foglalkozások reggel 8.00 és délután 16.00 óra között zajlanak, hétfőtől péntekig. Jelentkezési lehetőség és bővebb információk a 0724-047-333, 0724-046-333 telefonszámokon, vagy az Arlechino Játszóházban, a Grigore Ureche utca 22 szám alatt.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: